Pers

The Hague’s Finest Kiosk geeft onafhankelijk onderdak aan verhalen en tips uit de stad. Den Haag bestaat uit pioniers, vernieuwers, gangmakers en veteranen. Of ze nou in de vorm van een winkel, restaurant, festival, openbare plek of een persoon komen. Het zijn lokale mensen die je kwaliteit bieden.

Door écht dagelijks in gesprek te gaan met inwoners, winkelhouders, organisatoren en makers zijn we continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. En vanuit daar kunnen we als curator de beste tips en verhalen filteren en teruggeven aan de stad. Vanaf 2015 hebben we met Den Haag To Go honderden verhalen online mogen delen. Bekender in het straatbeeld is de winkel van The Hague’s Finest sinds 2020, waar we door middel van verhalen producten aanbieden die gemaakt zijn door de stad. Kortom: wij houden ons bezig met waar de stad zich mee bezig houdt. 


 

Wat dat betekent? De bouwstenen van onze kiosk zijn korte verhalen, smeuïge tips en een propvolle agenda. Zo weten we zeker dat we je continu kunnen helpen bij het maken van een lokale keuze. Geen eindeloos geGoogle om weekendtips te vinden of om er achter te komen waar je een slok (natuur)wijn kunt drinken op het terras. Je vindt onze tips op meerdere plekken. Bijvoorbeeld binnen één klik op de website of via de hyperspecifieke zoekmachine die we momenteel aan het bouwen zijn. Ook onze Whatsapp hotline staat als vangnet strak genoeg gespannen om al je vragen op te vangen. Onze agenda bestaat uit vijf unieke tips die we wekelijks aanvullen, hier en tijdens onze rubriek op Den Haag FM. Máár, verbaas je niet als je ons voortaan fysiek in winkels, op evenementen en op straat ziet.


 

Vergeet flyers die je de weg wijzen naar plekken die je al van mijlenver aan zag komen. We blazen het stof af van citymarketing en poetsen en polijsten ‘t op met een doek vol unieke verhalen van plekken en personen die je mondhoeken laten krullen. Niet omdat ze (alleen) sexy zijn voor toeristen, maar omdat ze de inwoners van de stad kwaliteit bieden in welke vorm dan ook. Knettergoed eten, een onvergetelijke avond uit of omdat de verkoper met plezier het achterste van z’n expertisetong laat zien om je écht verder te helpen. Dit zijn de mensen en plekken die Den Haag maken. Tijd om ze in het zonnetje te zetten met The Hague’s Finest Kiosk. Want we hebben nog wel een adresje voor je.

Heb je een lokale tip voor ons? Die horen we maar al te graag. PR, tips en andere berichten mogen via de mail verstuurd worden naar kiosk@thehaguesfinest.com