Edwin Pelser: meer winkel, meer verhalen

Edwin Pelser breidt uit. De niet meer weg te denken interieurwinkel in de Piet Heinstraat betrekt óók het pand ernaast. Grote kans dat je al eens naar de kleurrijke en verrassende items hebt staan kijken in het raam, nu heb je nóg meer om bij weg te dromen. 

| Birgit Koelewijn

Edwin’s missie? Laten zien dat design niet strak, onpersoonlijk of duur hoeft te zijn, maar juist bijdraagt aan huiselijkheid en persoonlijkheid. En deze man weet waar hij het over heeft, met werkervaring bij zowel de Design Academy Eindhoven als het Nederlands Architecteninstituut. 

[advertentie]

Zoals dat gaat met goede ideeën, spreidt het zich als een olievlek uit door de straat. Letterlijk, want het naastliggende gebouw is nu toegevoegd aan de winkel. Met nóg meer ruimte voor verhalen. Voor gevestigde merken en werk dat rechtstreeks uit de deignersstudio’s komt. Naast de brandstores is er nu ook een expositieruimte én vind je tuinmeubelen in hun moestuin. Huis- tuin- en keuken aankopen gaan nooit meer hetzelfde zijn. 

Verwacht meubels, verlichting en woonaccessoires van vooral Nederlandse - vinden we leuk - of Scandinavische ontwerpers. Denk een Jeroen van Veluw, met zijn kleurrijke kasten die een leven lang meegaan. Maar ook Muuto, Studio Weltevree en Lex Pott. Alles met één voorwaarde: elk product heeft een bijzonder verhaal. Hoe het ontwerp is ontstaan bijvoorbeeld, in harmonie met mens en natuur, of hoe dit item bijdraagt aan het oplossen van een maatschappelijk probleem. Kijk, zo doe je nooit een miskoop. 

Edwin Pelser
Piet Heinstraat 115 -117 & 123-125
2518 CG Den Haag
instagram