Studio Bondi: kunst, koffie en yoga

‘Not your average yoga studio’, zeggen ze zelf. Kunnen we beamen. Het is een boutique studio voor yoga en meditatie, maar óók een koffiebar en óók een expositieruimte voor lokale fotografen. Kortom: Els en Daniël creëerden een plek waar je eigenlijk elke week even binnen wil wandelen. 

| Sal Marston
"Je gaat altijd blijer naar buiten dan dat je naar binnen ging"

Over die lessen kunnen we kort zijn: die zijn top. Een team van yoga intructeurs van over de hele wereld staat voor je klaar voor je Yin, je Yang, je Flow, je Pilates én je Surf-yoga. Ja, dat laatste geven ze ook en reserveer op tijd, want Hagenaars zijn er gek op. Je kunt rustig inkomen met een introductielesje, daarna gaan voor een strippenkaart en de doorgewinterde yogi’s kunnen aan de full membership. Bij twijfel helpen ze je graag op weg. 

Voor wie wil ontspannen, zweten of juist alles wil vergeten: schijnt hier gezonder te zijn dan aan de bar. Maar ach, Yin en Yang he, wij oordelen niet. En bij Bondi trouwens ook niet.

En als je daar dan toch zen de deur uitloopt, en in de buurt bent, bestel je aan de overkant van de straat een koffie aan onze bar of terras van The Hague's Finest. Tot in de Valeriusstraat!

Studio Bondi
Valeriusstraat 40
2517 HR Den Haag
instagram