Lijst van: Victoria's Lazy Afternoon

18 maart 2021

Soms heb je van die zaken die exact weten waar je behoefte aan hebt. Ze draaien muziek die naadloos aansluit op je stemming. Dan heb je ineens door dat je de hele afspeellijst al aan het Shazammen bent. Om je dat werk te besparen kun je die lijst nu gemakkelijk terugluisteren. Je hoeft alleen op play te drukken! Deze keer: Victoria.

Barman Nathan Westland

| Marit Hazebroek

Plof neer op het Prins Hendrikplein, en je wordt warm onthaald bij Victoria. Met een menu waar elke bourgondiër zijn hart ophaalt. ’s Zomers met het plein vol strandstoelen en vers ijs als stokpaardje, ’s winters toef je binnen bij de knisperende haard met een net-uit-het-vet oliebol. Inclusief lokale bieren. Genoeg keuze. Wie er dan verantwoordelijk voor de muziek is? Barman Nathan zit graag achter de knoppen, en mixt van alles door elkaar. En dat is terug te horen in de lijst.

"Met onze muziek maken we iedereen vrolijk, collega's en gasten"

“Als de muziek chill is, zit iedereen lekker in zijn vel. We draaien allemaal verschillende lijsten, deze lijst in een greep uit een paar. Beetje ontspannen, beetje gezellig, summer vibes, lazy afternoon. En goede Nederlandse artiesten die over het hoofd gezien worden. We zetten een relaxte sfeer neer, om iedereen vrolijk te maken. Collega’s én gasten.” vertelt hij.

Beluister Victoria's lijst hier!

| Marit Hazebroek

Victoria
Prins Hendrikplein 10
2518 JB Den Haag
facebook
instagram