Stadskaarten met tips van je local dealer

1 september 2023

Je kent het wel: regelmatig zoek je naar dezelfde plekken, maar dan nét anders. Dé nieuwe bar voor een avond met top-cocktails. Een favoriete spot om de zondagochtend te slijten. Een groene plek in de stad als de zon schijnt. Boetieks om jezelf, je huis, je kind, in een nieuw duurzaam jasje te steken. Enfin, wij hebben nog wel een adresje voor je. 

De stadskaarten wijzen je de weg. Zonder poespas. Jij kiest je editie, wij hebben 3 x 10 tips die zomaar eens de beste plekken van de stad zouden kunnen zijn. Ontmoet pioniers, vernieuwers, gangmakers en (g)oude rotten die Den Haag kleur of smaak geven. 

Koffie, croissaints & yoga

Deze kaart laat zich raden: weekendgevoel gegarandeerd. Na het vinden van je nieuwe favo yogastudio, vervolg je je route langs de beste Haagse bakkies en briljant gerold bladerdeeg.

Jeu de boules, wijn & Franse deli

Nooit meer de plank misslaan, de borrelplank dan. Van de wijnboer, door naar de fijnste traiteur, om met een beaucoup lekkernijen een potje pétanque te spelen. 

Kinderkleding, speeltuinen & lunch

Met deze stadskaart komt jong en oud aan z’n (culinaire) trekken. Volg een overzichtelijke route langs winkels, spijs en spelen. Je regelt zelf immers al genoeg voor je kroost. 

Vega, tuinen & vintage

Dé stadsroute voor groene vingers. Eet je buik aan vegetarische (vaak veganistische) top gerechten, vindt de mooiste stadsparken en pronk met je nieuwe vintage vondsten.

Cocktails, vinyl & theaters

Cocktails en cultuur, wat wil je nog meer? De kortste route erheen? Hebben we. Struin langs de beste barren en platenzaken. En ontdek je favo filmhuis of poppodium. 

The Hague’s Finest is een onafhankelijk label dat onderdak geeft aan lokale verhalen en in de stadskaarten de route voor je uitstippelt. Noem ons gerust je Local Dealer, die jou met liefde op maat gemaakt advies geeft; waar te gaan, te staan en te snaaien. Tot in het Haagse!