Genoeg vissen in de zee: Vigo Seafood breidt uit

4 juli 2020 | Door: Elena Laming

Er zijn genoeg vissen in de zee. En de beste haalt Vigo uit de Noorzee. Kreeft, sashimi, oesters of een ouderwets portie kibbeling. De Aert van der Goesstraat is inmiddels de plek om verse vis te scoren. Want Vigo breidt uit. En niet zo’n beetje ook.

Het restaurant heeft sinds kort een nieuwe overbuur, namelijk Vigo’s seafoodshop. Waar je verse vis kunt kopen om thuis te bereiden. Maar toen eigenaar Hans zag dat het pand naast hen ook leeg stond, was de keuze snel gemaakt om daar het nieuwe concept te introduceren: Vigo’s Kitchen. Waar ze kleine gerechten maken die je direct kunt opeten. 

Nog een schepje bovenop doen? Ook the Old Jazz maakt deel uit van Hans zijn imperium. Eén ding hebben de zaken gemeen: al het vis is dagvers en komt uit Scheveningen. Je kunt wel zeggen dat Hans zeeën van ruimte heeft. 

Drie redenen om Vigo te bezoeken:

  • Als je er zeker van wil zijn dat de vis op duurzame(re) wijze is gevangen. En dat betekent: biologische en MSC gecertificeerde vis.
  • Als je zin hebt in een snelle hap, uitgebreid dineren of verse vis voor thuis wil scoren. Allemaal in één straat.
  • Als je kieskeurig bent of zin hebt in een verrassing. Vigo heeft alle soorten vis op de kaart, genoeg om uit te kiezen of om bij je vertrouwde gerecht te blijven.

Vigo Seafoodbar
Aert van der Goesstraat 9
2582 AH Den Haag
facebook
instagram